1188404

Exped Deepsleep Mat 7.5 LXW

Varenr: 303701
2 199,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
3 på lager (
  • 37B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Komfort på budsjett!
Deepsleep henter teknologi fra MegaMat-mattene og pakker det inn i børstet materiale for god komfort. Stor matte som er enkel å blåse opp og som ikke koster skjorta. Meget varm og tåler mange minus!
  • Stor
  • Komfortabel
  • 7,5cm tykk
Vekt - 2615 g
Størrelse LXW
Temperaturgrense (nedre) -42°C
R-Verdi 8,5
Tykkelse 7,5cm
Lengde 197cm
Skulderbredde 77cm
Vekt Underlag 2615g
Vetk pumpepose 60g
Vekt pakkpose 25g
Pakket størrelse 79 x 25cm
Materiale topp 75 D Polyester, micro børstet, TPU Polyether film laminat, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Materiale bunn 75 D Polyester, micro børstet, TPU Polyether film laminat, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Isolasjon 16 kg/m² PU skum, Oekotex 100


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser