979936

Exped DownMat XP 7 M

inkl. schnozzel pumpebag

Varenr: 276421
Størrelse
M
2 099,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
10 på lager (
 • 97B-lager
 • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Varmt liggeunderlag!
Exped DownMat XP 7 går inn i "Trekking"-serien til Exped og er et slitesterkt og dunfylt liggeunderlag. XP 7 har et krafitgere og tyngre yttermateriale, som igjen gjør den mer slitesterk enn feks UL-mattene. Dunet ligger løst i kammerne og fordeles jevnt utover når det er oppblåst. Liggeunderlaget har to ventiler, en inn-ventil og en ut-ventil. Matten blir levert med Schnozzel pumpepose som enkelt fanger luft som pumpes over i matten.

R-verdi: R-verdi er et mål på isolasjonsevnen på matten og en høyere R-verdi gir høyere isolasjonsevne. Velg derfor en matte med R-verdi etter bruken du tenker.

TIPS:
- Skal du bruke matten i Chair Kit, sørg for at du ikke blåser matten full av luft får du bretter matten inn i stolkitet. På denne måten forlenger man levetiden på cellene og har matten i mange år framover.
- Vær nøye med å ikke få fukt inn i matten. Dunet kan klumpe seg og danne kuldebruer. Bruk derfor vedlagt pumpepose.
- Om du opplever kuldebruer uten at du har fått fukt i matten, sørg for at du oppbevarer den med ventilene åpen, slik at dunet kan vandre fritt.
 • Laveste tempereatur: -24?
 • Sitesterkt
 • Meget komfortabelt
 • Schnozzel pumpepose kommer med posen
 • 7cm tykt
 • R-Verdi: 5.8
Vekt - 805 g
Materialer:
 • Topp: 75 D polyester, TPU polyether laminert, Oeko-Tex® 100 Sertifisert, DWR-fri
 • Bunn: 75 D polyester, TPU polyether laminat, PU FlatValves, Oeko-Tex® 100 sertifisert, DWR-fri
 • Isolasjon: Min. 700 cuin/oz DUN, RDS sertifisert, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner M LW
Temperaturgrense (nedre) -24°C -24°C
R-Verdi 5.8 5.8
Tykkelse 7cm 7cm
Lengde 183cm 197cm
Skulder-/fotbredde 52cm 65cm
Vekt Underlag 805g 1000g
Vekt pakkpose 14g 14g
Vekt pumpepose 60g 60g
Pakket størrelse 15 x 24cm 16 x 27cm
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser