Salewa Puez Dolomitic DST M PNT black out US S

Salewa Puez Dolomitic DST M PNT

black out US S

Varenr: 333760
Fargeblack out
Salewa Puez Dolomitic DST M PNT black out US S
black out
Størrelse
500,-Kampanjepris
999,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Varm, vindtett og vannavstøtende softshellbukse.
Slitesterk softshellbukse for høst og vår når været ikke alltid er på sitt beste. Produsert i 4-vegs DST stretch stoff for maksimal bevegelighet. Stoffet er i tillegg behandlet med PFC friimpregnering for a vannavstøtende i lett regn og snø.
  • Beltestropper
  • Ekstrakile i skrittet for maksimal bevegelighet
  • Ergonomisk linning med stretch
  • Formede knær
  • 2 frontlommer med glidelås
  • Baklomme med glidelås
  • Innstramming i leggen
Vekt - 374 g

Hvem passer denne for?

Buksa for deg ofte syns det blir litt surt på tur uansett om det er vår, sommer eller høst.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar