• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 295688
Dynafit

TLT Touring DST M PNT

black out US S

Nå 1 619,-

2 699,-
10+ på nettlager
2 i vår butikk i Oppdal
Farge: black out
Velg størrelse
Størrelseguide
Rask softshellbukse
En litt smalere og lett softshell bukse, perfekt passform til de litt raskere ski-eller fjellturene. Gode fukttransporterende og pustende egenskaper, samt at den er motstandsdyktig mot vind og nedbør. Enkel tilgang for justering av randostøvel fra gå til ski modus og ventilasjonsglidelås i sidene.
  • Vindresistent
  • Vannavisende
  • Justerbar i livet
  • Ventilasjonsglidelås
Vekt - 443 g

Hvem passer denne for?

Dette er ei bukse for deg som vil ha ett funksjonelt, lett og minimalistisk plagg til raske turer hele året.
Sesong: 2022-03, 2023-03, 2024-03
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Softshell
Bærekraft: Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon
Bruk: Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager