• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 208682
Bøker

Fjellbarnas favoritter

Fra Nordmarka til Chamonix

399,-

1 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal

 Eivind Eidslotts bok Fjellbarna ble kåret til Årets Fjellbok i 2011 og har vært til stor glede for familier over hele landet. Her er endelig oppfølgeren: Fjellbarnas favoritter. 

 

Der den første boka var en innføring i ulike friluftsaktiviteter, er denne boka en guide til drømmeturer for store og små. Familien Eidslott har de siste årene besøkt en lang rekke destinasjoner både i Norge, på Svalbard, i Alpene, på Færøyene og på Sardinia. 

 

Nå kan dere bli med til noen av fjellbarnas favorittsteder: Slogen, St. Moritz, Avdalen, Tyin-Filefjell, Cala Gonone, Båntjern, Kolåstind, Galdhøpiggen, Svalbard, Blæja, Chamonix, Langeskavltind, Kikutstua, Glittertind, Hardangerjøkulen, Færøyene, Gaustatoppen, Besseggen, Mègeve, Rasletind, Fanaråken, Cortina d´Ampezzo, Saksa, Trysil, Hemsedal, Strandafjellet, Hafjell og Geilo.

 

Bli med på toppturer til fots. Bli med på toppturer på ski. Bli med på teltturer, downhill-sykling, klatring, hundekjøring og 17. mai-feiring til fjells.

 

Med inspirerende og humoristisk penn forteller Eidslott om både oppturer og nedturer i familiefriluftslivet. Og han intervjuer andre eksperter på området – for eksempel kjente fjellfolk som Cecilie Skog og Stein P. Aasheim – for å få de beste rådene til store og små.

Siste 30 dager
Bøker