• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 110172
Bøker

Den lille snøskredboka

349,-

5+ på nettlager
2 i vår butikk i Oppdal
Den lille snøskredboka av Kjetil Brattlien har siden førsteutgaven i 2008 vært Norges mest brukte og mest solgte skredbok
Den perfekte innføringen til skred og håndbok for alle som driver med topptur og randonee. Den lille snøskredboka av Kjetil Brattlien har siden førsteutgaven i 2008 vært Norges mest brukte og mest solgte skredbok. Grunnen til suksessen er at boka på en enkel og pedagogisk måte gir livsviktig kunnskap både til folk som går vanlige skiturer i fjellet og til toppturentusiasten som kjører på ski i bratt og skredfarlig terreng. Boka egner seg både for de som ikke kan noe om snøskred, og for alle som kan mye om skred og ønsker å bli oppdatert i faget. Vesentlige endringer i den nye utgaven:

Boka har hatt suksess fordi den på en enkel og pedagogisk måte gir livsviktig kunnskap både til folk som går vanlige skiturer i fjellet og til toppturentusiasten som kjører på ski i bratt og skredfarlig terreng. Boka egner seg både for de som ikke kan noe om snøskred, og for alle som kan mye om skred og ønsker å bli oppdatert i faget.

Ny utgave med viktige endringer:
  • Skredtrygge turer kan nå gjennomføres med riktig bruk av den detaljerte og gode skredvarslingen på varsom.no. Du trenger ikke lenger være din egen skredekspert, og alt ekspert-stoffet er nå flyttet til den siste delen av boka.
  • Boka er oppdatert med ny kunnskap om skred og hvordan ulykker kan forebygges.
  • Det er nytt stoff om skredvarsling, skredproblemer og hvordan du kan bruke skredvarslet slik at du kommer trygt hjem.
  • Den menneskelige faktor har fått større plass.
  • Betydningen av klimaendringer er omtalt.
Om forfatteren
  • Kjetil Brattlien (f. 1964) er skredekspert og har siden 1993 vært ansatt ved Norges Geotekniske Institutt (NGI). Han er utdannet sivilingeniør fra NTH i Trondheim og fra University of Utah i USA. Gjennom sitt yrke og sitt eget friluftsliv har han tilegnet seg en unik kunnskap om skred. Han er kjent fra media og fra en lang rekke kurs og foredrag med teoretisk og praktisk kunnskapsoverføring til alle som søker skredkunnskap. Kjetils friluftsliv har i 30 år bl.a. inneholdt skikjøring, skigåing og klatring.
Siste 30 dager
Bøker