1374031 1374031

Black Diamond Solution Harness

granite M

Varenr: 324451
Fargegranite
Black Diamond Solution Harness
granite
Black Diamond Solution Harness
ultra blue/black
Størrelse
S
M
L
899,-
11 på lager (
  • 107B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Komfortabel klatresele for sports- og fjellklatring
Behagelig, enkel og slitesterk klatresele utviklet i hovedsak for sportsklatring. Komfortabelt hoftebelte laget med Fushion Comfort. 4 trykkformede utstyrsslynger som det er meget enkelt å klippe inn og ut av. Ingen justering i lårløkker, men et strikk holder løkkene stram og på plass.

  • Komfortabelt hoftebelte med Fusion Comfort Technology ™
  • 4 formede utstyrsslynger
  • Utviklet spesielt med tanke på sportsklatring
  • Primærstoffet er bluesign godkjent
Vekt - 330 g

Hvem passer denne for?

Passer for klatreren som jobber inn ruter på sportsklippen eller vil ha ei komfortabel sele å henge i på standplass under fjellturen.
Størrelsesguide Black Diamond Solution herre
Størrelse Midje Lår
S 69-76cm 48-53cm
M 76-84cm 53-58cm
L 84-91cm 58-63cm
XL 91-99cm 63-69cm
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser