1385490 1385490 1385490 1385490

BioLite SolarPanel 10+

solpanel med innebygd batteri

Varenr: 325818
1 549,-
Ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Solcellepanel med integrert batteri
Høyeffektivt panel med slank design og integrert soljustering som hjelper deg å plassere panelet i posisjonen som fanger opp mest mulig sollys. Lad opp telefon, tablet og annet elektronisk utstyr med USB direkte, eller lad opp det innebygde 3200mAh batteriet for lagring av strøm til bruk senere.
  • Slank og lett design
  • 360 graders stativ - enkelt å plassere panelet i ujevnt terreng
  • Soljustering - hjelper deg å plassere panelet i posisjonen som fanger opp mest mulig sollys
Vekt - 550 g
Spesifikasjoner
Dimensjoner 257 x 208 x 24 mm
Tykkelse panel 6,6 mm
Celletype Monocrystalline
Input/output Micro USB inn/USB ut
Vanntetthet IPX4
Power Output Opptil 10 watt pr time
Batteri 3200mAh Li-on, 8Wh
I esken SolarPanel 5+ solcellepanel, USB kabel, Manualer
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser