331551

Beal Rando 8mm 30m rosa

Golden Dry

Varenr: 179894
Fargerosa
Beal Rando 8mm 30m rosa Golden Dry
Beal Rando 8mm 30m gul Golden Dry
Lengde
1 049,-
15 på lager (
  • 147B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse
Tau for alpin skiferdsel!
Med bare 37g/m er det ingen unnskyldning for å ikke slenge med tauet i sekken på utsatte toppturer. Sertifisert som tvillingtau, må du bruke to i sett om du skal bruke det som vanlig klatretau. Mange bruker dette tauet som støttetau eller nedfiringtau på korte passasjer, noe du ofte opplever på ryggtraverser på skiturer, der du ofte ikke bruke tau på sommeren.
Vekt - 39 g/m
Golden Dry impregnering:
Hvert kordel i strømpa og kjernen er behandlet med vann- og slitasjehemmende kjemikalier før tauet blir produsert. Impregneringen forlenger levetiden til tauet og forhindrer at tauet trekker vann og blir tungt. Den kjemiske behandlingen tåler mye slitasje og bruk før den slites ut.
Et tau der vann og smuss preller av øker sikkerheten. Våte tau blir glatte når de går igjennom taubrems, samtidig som de fryser og blir uhåndterlige under vinterklatring.

UIAA Water repellant:
UIAA har jobbet i nesten 10 år for å finne en standard for sertifisering av tauimpregnering.
Den nye standarden er nå på plass og for at produsentene kan merke et tau med "UIAA Water repellant" må tauene gå igjennom en tøff test.
Tau som kun har impregnert strømpe oppfyller ikke kravene i testen, og langt ifra alle fullimpregnerte tau består testen. Tau som er merket med "UIAA Water repellant" er en ekstra sikkerhet for deg som bruker ved at du får et tau som virkelig ikke trekker vann.
Tauene blir testet ved at de påføres en viss slitasje før de legges i vannbad i 15 min. For å bestå testen kan ikke tauet absorbere mer enn 5% av sin opprinnelige vekt. Til sammenligning absorberer et ikke-behandlet tau rund 50% av sin egen vekt, og en del tau som oppgis som impregnerte kan trekke opp til 20-40% av sin opprinnelige vekt.
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser