• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 167641
Beal

Ice Line 8,1mm Unicore

Golden Dry

3 549,-

3 på nettlager
Velg lengde
Farge: anis
Ta vare på klatretauet, da varer det lenger:
Tendon Rope Cleaner 0,5l
Tendon Rope Cleaner 0,5l

219,-
Tilgjengelig
Beal Rope Brush
Beal Rope Brush

399,-
Tilgjengelig
Tynt halvtau!
Ice Line 8,1mm er ett av de tynneste halvtauene fra Beal. Dette er et lett og slitesterkt halvtau med
lavt fangrykk (4,9kN). Beals patenterte UNICORE-teknologi gir en ekstra sikkerhet ved at strømpe og
kjerne er bondet sammen og hindrer strømpeslipp.
Ice line er godt egnet til flertaulengders klatring i fjellet, is og mix-klatring + alpinisme. Det er også på hjemmebane i Bohuslän og kan brukes som bretau. En skikkelig allrounder. Den lave vekten og pakkvolumet setter du pris på ved anmarsjer!

Tauet er mykt og smidig ved bruk og kan brukes med alle vanlige taubremser med guide-funksjon.
Vekt - 39 g/m
Golden Dry impregnering:
Hvert kordel i strømpa og kjernen er behandlet med vann- og slitasjehemmende kjemikalier før tauet blir produsert. Impregneringen forlenger levetiden til tauet og forhindrer at tauet trekker vann og blir tungt. Den kjemiske behandlingen tåler mye slitasje og bruk før den slites ut.
Et tau der vann og smuss preller av øker sikkerheten. Våte tau blir glatte når de går igjennom taubrems, samtidig som de fryser og blir uhåndterlige under vinterklatring.

UIAA Water repellant:
UIAA har jobbet i nesten 10 år for å finne en standard for sertifisering av tauimpregnering.
Den nye standarden er nå på plass og for at produsentene kan merke et tau med "UIAA Water repellant" må tauene gå igjennom en tøff test.
Tau som kun har impregnert strømpe oppfyller ikke kravene i testen, og langt ifra alle fullimpregnerte tau består testen. Tau som er merket med "UIAA Water repellant" er en ekstra sikkerhet for deg som bruker ved at du får et tau som virkelig ikke trekker vann.
Tauene blir testet ved at de påføres en viss slitasje før de legges i vannbad i 15 min. For å bestå testen kan ikke tauet absorbere mer enn 5% av sin opprinnelige vekt. Til sammenligning absorberer et ikke-behandlet tau rund 50% av sin egen vekt, og en del tau som oppgis som impregnerte kan trekke opp til 20-40% av sin opprinnelige vekt.

Unicore
BEAL har gjennom sin patenterte teknologi Unicore lykkes i å "lime" sammen strømpe å kjerne på tauet. Dette gir et mer kompakt tau og skal forhindre strømpeslipp. Tau med denne teknologien er derfor godt egnet til topptauing og innarbeiding av sportsruter, samtidig som det gir et mer smidig tau som føles godt å jobbe med i alle sammenhenger.
Sesong: s 2024 vpg
Type: Halvtau
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Isklatring
Siste 30 dager