1263975

BCA Tracker4 Rescue Package

skredsøker, spade og søkestang

Varenr: 311470
4 929,-Kampanjepris
5 799,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
15 på lager (
  • 137B-lager
  • 2Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Komplett skredpakke med digital 3 antenners skredsøker (BCA Tracker T4), aluminium søkestang (BCA Stealth 270), og aluminium teleskopspade (BCA B-1 Ext), alt du trenger for å være rustet for trygge turer i fjellet.

BCA Tracker4 skredsøker: Tracker 3 er siste tilskuddet i BCA sin skredsøkerserie og er markedets raskeste, minste og enkleste i bruk. BCA sin filosofi er at skredsøkere skal være intuitive og lette å bruke. For å minimalisere alle stressfaktorer og feilkilder ved søk, er de strippet for alle funksjoner som ikke er nødvendige i søket. Dette gir en lavere terskel for å lære seg og å mestre søket, og selv erfarne vil ha fordel av få og pålitelige søkefunksjoner.
Tracker4 har Real-Time display som gir kontinuerlig avstandsvisning, selv ved bevegelse, og det solide og temperaturtolerante LED displayet gir klare anvisninger uansett temperatur og sollys. En indikator under displayet viser også om det er 2 eller flere begravde, og om de eventuelt ligger nærmere hverandre enn 6 meter. Oppgradert fra forgjengeren har den også en "markeringsfunksjon" (Signal Suppression) som kan benyttes ved flere skredtatte, hvor da det sterkeste signalet blokkeres ut i 1 minutt, eller til du velger å hente det inn igjen. Du kan også åpne opp hele signalfeltet for å se retning og avstand til samtlige signaler søkeren registrerer (Big Picture) for å skaffe deg en oversikt. Alt dette styres enkelt av en og samme knapp. Komfortabel bæresele og batterier følge med. Vekt: 215 gram u/sele).

BCA Stealth 270 søkestang: BCA Stealth 270 er en kompakt og sterk aluminium søkestang på 1.3 cm i diameter. Stangen har laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Den kraftige Quick-Lock låsingen i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv, og en 1.5mm plastikk trekt wire øker slitestyrken og levetiden.
Stealth 270 er 45 cm sammenslått, og 270 cm fult utstrekt. Vekt: 289 gram.

BCA B-1 EXT spade: BCA B-1 EXT er den mest solgte spaden i Bomber serien, og er en perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovalt skaft i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering gir svært god styrke, torsjonsstivhet, samt at det skjærer godt i hard og kompakt snø. Det "halsløse" skaftfeste gjør spaden nærmest "ubrekkelig" og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som pakker 41 cm sammenslått og 73 cm utstrekt og er en mye brukt og anbefalt skredspade blant fjellfolk og skikjørere.
  • Markedets raskeste og mest presise finsøk
  • 3 antenner
  • Flaggefunksjon
  • Alle signal innen rekevidde kan vises fortløpende
  • Ekstremt lett å bruke
Vekt - 1099 g

Hvem passer denne for?

For de som ønsker en rask og pålitelig søker med bevegelses-sensor-autor-revert.
Anbefaling: Ta et skredkurs og lær deg virkelig å bruke skredutstyret i sekken. Samle gjerne venner minst en gang i måneden og øv på å søke med skredsøker.
Spesifikasjoner
Frekvens 457 kHz
Maksimal avstand 55m
Søkestripebredde 50m
Batteri 3 x AAA Alkaliske batterier NBNBNB: Lithium skal absolutt ikke brukes i skredsøkere!
Batterilevetid Minimum 1t i søkemodus etter 200t i sendemodus.
Vekt inkl. batterier 215g
Vekt sele 120g
Størrelse 2,4 x 7,1 x 11,5cm
Temperaturmotstandig LED-display Ja
Multi burial-indikasjon Ja
Close proximity indikator Ja
Mute mode Ja
Auto-revert modus Ja
Big Picture-modus Ja
Demping av signal-modus Ja
Bevegelses-auto-revert Ja
Oppgraderbar Software Ja
Kundeanmeldelser