BCA Tracker4 3 antenner, flersøksfunksjon, 215gram BCA Tracker4 3 antenner, flersøksfunksjon, 215gram BCA Tracker4 3 antenner, flersøksfunksjon, 215gram BCA Tracker4 3 antenner, flersøksfunksjon, 215gram

BCA Tracker4

3 antenner, flersøksfunksjon, 215gram

Varenr: 311469
3 199,-Kampanjepris
4 799,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
20+ på lager (
  • 20+7B-lager
  • 7Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Rask, presis og enkel i bruk!
BCA sin filosofi er at skredsøkere skal være intuitive og lette å bruke. For å minimalisere alle stressfaktorer og feilkilder ved søk, er de strippet for alle funksjoner som ikke er nødvendige i søket. Dette gir en lavere terskel for å lære seg og å mestre søket, og selv erfarne vil ha fordel av få og pålitelige søkefunksjoner.

Tracker 4 har Real-Time display som gir kontinuerlig avstandsvisning, selv ved bevegelse, og det solide og temperaturtolerante LED displayet gir klare anvisninger uansett temperatur og sollys. En indikator under displayet viser også om det er 2 eller flere begravde, og om de eventuelt ligger nærmere hverandre enn 6 meter. Oppgradert fra forgjengeren har den også en "markeringsfunksjon" (Signal Suppression) som kan benyttes ved flere skredtatte, hvor da det sterkeste signalet blokkeres ut i 1 minutt, eller til du velger å hente det inn igjen. Du kan også åpne opp hele signalfeltet for å se retning og avstand til samtlige signaler søkeren registrerer (Big Picture) for å skaffe deg en oversikt. Alt dette styres enkelt av en og samme knapp.
Søkeren har større funksjonshjul og har gummiert hus for bedre grep.

AUTO REVERT - dette er en funksjon hvor Tracker 3 automatisk slår over til å sende signal hvis den har vært i "søk" modus mer enn 5 minutter. Hvis enheten ligger rolig i mer enn 1 minutt i "søk" modus, vil den også slå over til å sende signal. Dette er en funksjon som er laget da det også kan fortsette å kommer flere skred i et et område hvor det er mennesker som søker.

Den mest markerte forskjellen fra Tracker 3 er at Tracker 4 har gummibeskyttelse rundt, slik at den blir mer støtsikker.
  • Markedets raskeste og mest presise finsøk
  • 3 antenner
  • Flaggefunksjon
  • Komfortabel bæresele følger med
  • Alle signal innen rekevidde kan vises fortløpende
  • Ekstremt lett å bruke.
Vekt - 215 g

Hvem passer denne for?

For de som ønsker en rask og pålitelig søker med bevegelses-sensor-autor-revert.
Anbefaling: Ta et skredkurs og lær deg virkelig å bruke skredutstyret i sekken. Samle gjerne venner minst en gang i måneden og øv på å søke med skredsøker.
Spesifikasjoner
Frekvens 457 kHz
Maksimal avstand 55m
Søkestripebredde 50m
Batteri 3 x AAA Alkaliske batterier NBNBNB: Lithium skal absolutt ikke brukes i skredsøkere!
Batterilevetid Minimum 1t i søkemodus etter 200t i sendemodus.
Vekt inkl. batterier 215g
Vekt sele 120g
Størrelse 12 x 7,5 x 2,6cm
Temperaturmotstandig LED-display Ja
Multi burial-indikasjon Ja
Close proximity indikator Ja
Mute mode Ja
Auto-revert modus Ja
Big Picture-modus Ja
Demping av signal-modus Ja
Bevegelses-auto-revert Ja
Oppgraderbar Software Ja
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar