Arc'Teryx Alpha AR 35. Arc'Teryx Alpha AR 35. Arc'Teryx Alpha AR 35. Arc'Teryx Alpha AR 35. Arc'Teryx Alpha AR 35. Arc'Teryx Alpha AR 35.

Arc'Teryx Alpha AR 35

fluidity short

Varenr: 351623
Fargefluidity
Arc'Teryx Alpha AR 35.
fluidity
Størrelse
2 199,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager (
 • 17B-lager
 • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Allsidig og teknisk klatresekk!
Alpha AR er slitesterk og allsidig tursekk utviklet for klippe-, alpin- og isklatring, men fungerer også fint som en dagstursekk. Arc'teyx har utviklet Hadron™ LCP (Liquid Crystal Polymer) stoffet selv, og det har satt ny standard for lette og slitesterke ryggsekker til bruk i høyfjellet. Ryggsekken har avtakbar ramme og lokk som gjør at du kan redusere vekta betraktelig etter behov, og åpne/lukkemekanismen er enkel å håndtere selv med hansker på. Ergonomisk hoftebelte og skulderreimer gir god bærekomfort over lange dager, og klatretauet får selvfølgelig plass under topplokket.
 • Slitesterk
 • Motstandsdyktig mot vær
 • Kompatibel med drikkeblære (selve blæra følger ikke med)
 • Sikkerhetslomme under lokket tilpasset nøkler, telefon og andre småting
 • Separat lomme i hovedrommet
 • bluesign® sertifisert
 • PFC-fri impregnering
 • Seks integrerte festepunkter i front, webbingfester for isøksfeste kan brukes i flere vinkler
 • Stofftypen N315r HT nylon 6,6 LCP er et svært kraftig nylonstoff med riftsikker netting av flytende krystallpolymer
 • Avtakbart rammestykke og ryggplate gir allsidighet og pakkvennlighet
Vekt - 1,17 kg

Hvem passer denne for?

For klatrere og andre fjellgeiter som behøver en solid sekk til lengre dagsturer
Sekkens mål:
Lengde: (REG/SRT): 63/59cm, Bredde: 32cm, Dybde: 25,5cm, midt på ryggen (REG/SRT): 59/55cm
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar