1424132 1424132 1424132 1424132 1424132 1424132 1424132 1424132

Arc'Teryx Alpha FL 40

dynasty

Varenr: 330563
Fargedynasty
Arc'Teryx Alpha FL 40 dynasty
dynasty
Arc'Teryx Alpha FL 40
carbon copy
2 299,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
3 på lager (
  • 27B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Ultralett, holdbar, svært vann- og vindavvisende klatresekk designet for raske og lette alpine ruter, isklatring og klippeklatring!
Alpha FL 40 ryggsekk er ultralett og rask, svært værbestandig og sterk nok for alpine forhold. Den er et glimrende eksempel på raffinert, brukstilpasset Arc'teryx-design – kort og godt laget for klatrere. Sylskarpt fokus på realitetene ved rask forflytning i alpine miljøer førte til denne allsidige, strømlinjeformede sekken som kombinerer det siste innen tekstilteknologi utviklet av Arc'teryx med ytelsesfokusert design og stilsikker enkelhet. Kombinasjonen av veldig holdbart, fullstendig tett N400-AC²-stoff, tapede sømmer og RollTop™-lukning holder elementene ute og beskytter sekkens innhold. Fraværet av overflødige materialer eller elementer gjør at Alpha FL 40 har minimal vekt uten å ofre nødvendige funksjoner. Et utvendig system med elastiske snorer fester redskaper, stegjern, standplassjakke, hjelm eller liggeunderlag. En enkel stropp på toppen holder et tau trygt på plass, og skulderremmenes unike laminerte konstruksjon gir behagelig bæring uten unødvendig vekt. En utvendig sikkerhetslomme har plass til viktige småting.

Alpha-serien: Klatre- og alpinfokuserte systemer

FL: Fort og lett
  • Motstandsdyktig mot vær
  • Holdbar
  • Vekt: 715 g
Vekt - 715 g
Sekkens lommekonfigurasjon
Innvendig sikkerhetslomme
Utvendig lomme med WaterTight™  glidelås og nøkkelkrok

Sekkens design og konstruksjon  
Stiv, formet bakplate gir støtte og struktur samtidig som den føles behagelig mot ryggen
Teknologisystemet Arc'teryx AC² (Advanced Composite Construction) har tapede sømmer og er svært vannavisende
Ultralett design og konstruksjon med alle funksjoner som trengs til klatring

Sekkens bæresystemkonfigurasjon
Regulerbar, avtakbar brystrem
Hoftebelte med 4 cm webbing
Termoformet skulderremmer
  
Sekkens laste- og lukkekonfigurasjon
RollTop™-lukning
Store dragere i webbing for rask og enkel hanskevennlig tilgang
Trekksnor for hovedrom av typen trekk-for-å-åpne/trekk-for-å-lukke, og gir enkel tilgang

Sekkens konfigurasjon av kompresjonsstropper
Toppkompresjonsstropp

Sekkens festekonfigurasjon
To isøksløkker
Kompresjonssystem for feste av stegjern, isøkser eller en standplassjakke
Seks integrerte festepunkter i front  
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser