• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 371642
Aclima

ReBorn Terry Jacket M's

dark grey melange M

1 899,-

2 på nettlager
Farge: dark grey melange
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig

Bærekraftig komfort for friluftsliv og hverdag!

ReBorn Wool Terry Jacket fra Aclima er en varm og behagelig jakke laget av ullfrotté med små løkker på utsiden. Med sin høye krage, dype sidelommer og romslige passform tilbyr denne jakken en praktisk og komfortabel opplevelse.
Innsiden av jakken har en fleece-lignende overflate med børstet ull som gir god isolasjon. Ullen i jakken er faktisk resirkulert fra overskuddsmateriale fra Aclimas egen fabrikk i Estland. Denne miljøvennlige tilnærmingen sikrer at jakken ikke bare er varm og funksjonell, men også bærekraftig.
ReBorn Wool Terry Jacket isolerer effektivt og holder deg komfortabel gjennom hele dagen, enten du er ute på tur i naturen eller i hverdagen. Denne jakken er det ultimate valget for de som verdsetter både friluftsliv og praktisk bruk.

  • Ullfrotté
  • Resirkulert ull
  • God isolasjon
  • Romslig passform
  • Allsidig
  • Materiale: 63% resirkulert merinoull, 23% polyamid, 12% polyester, 3% andre fiber
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager