Aclima Warmwool Neck Children sunset purple M

Aclima Warmwool Neck Children

sunset purple M

Varenr: 328480
Fargesunset purple
Aclima Warmwool Neck Children reef waters M
reef waters
Aclima Warmwool Neck Children sunset purple M
sunset purple
Størrelse
S
M
L
249,-
12 på lager (
  • 127B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Gjør kidsa klare for vinterhalvåret!
En god, varm og behagelig hals fra Aclima. Perfekt for å holde snøen borte fra nakken i uteleiken. Perfekt til alt fra aking til skiturer, da ull puster svært godt, regulerer kroppstemperaturen og er naturlig motstandsdyktig mot lukt. Ull har også den egenskapen at det isolerer selv om det er fuktig.
  • Flate sømmer for å forhindre gnaging
  • Ekstra lengde rundt hals og i nakken
  • 100% merinoull
Vekt - 33 g
Warmwool:
WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Størrelsesguide
Størrelse S M L
Aldersgruppe 2-4 år 4-6 år 6-8 år
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar