• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 328479
Aclima

Warmwool Neck Children

sunset purple S

Nå 169,-

249,-
5+ på nettlager
Farge: sunset purple
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Gjør kidsa klare for vinterhalvåret!
En god, varm og behagelig hals fra Aclima. Perfekt for å holde snøen borte fra nakken i uteleiken. Perfekt til alt fra aking til skiturer, da ull puster svært godt, regulerer kroppstemperaturen og er naturlig motstandsdyktig mot lukt. Ull har også den egenskapen at det isolerer selv om det er fuktig.
  • Flate sømmer for å forhindre gnaging
  • Ekstra lengde rundt hals og i nakken
  • 100% merinoull
Vekt - 33 g
Warmwool:
WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Størrelsesguide
Størrelse S M L
Aldersgruppe 2-4 år 4-6 år 6-8 år
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager