• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 184800
Aclima

Lightwool Long Shorts W's

jet black S

549,-

10+ på nettlager
Farge: jet black
Velg størrelse
Størrelseguide
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Deilig lang ullboxer for damer!
En boxer i 100% Merinoull føles nesten som silke mot huden. Undertøyet passer for bruk hele året, men er spesielt godt egnet til bruk om sommeren. Passer perfekt for sommerturer, varmere dager eller som hverdagsundertøy.
  • 100% merinoull
  • Fiber: 17,5 micron
  • Materialvekt: 140g/m²
Vekt - 77 g
Techtalk:
Aclima LightWool er Aclimas nyeste materiale laget i den fineste merinoull-kvalitet. For ulleksperter kan vi fortelle at plagget er laget i garn på 17,5 mikron, og at det veier kun 140g/m².Dette betyr at LightWool sannsynligvis er det mykeste ullplagget du noen gang har testet. Ull er bra å bruke når det er kaldt, selv når plagget blir vått, men ull har også en avkjølende effekt på varme dager. Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor avkjølende på varme dager.
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager