• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 135215
Aclima

Woolnet 3/4 Longs W's

jet black XS

799,-

3 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: jet black
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Det ultimate førstelag i lagvis vinterbekledning!
Aclima Woolnet 3/4 Logns er en ullnetting til knærne med forsterkningspaneler på innsiden av lårene og nederst mot knærne for økt slitasjestyrke. Lengden på longsen gjør at du kan bruke skisokker, uten å få unødvendig krøll. Det er ull på innsiden av den elastiske strikken i linningen på shortsen.

Nettingen skaper små luftlommer som gir god isolering uten at man føler seg klam og overopphetet. På grunn av den høye fukttransporten vil temperaturen ved både høy og lav aktivitet være regulerende, på samme måte som en termostat. Siden nettingen er i merinoull får man også med ullens fordeler. Dette er kolleksjonen der kvalitet, funksjonalitet og design forenes. For det er ikke uten grunn at det norske forsvaret har sverget til Aclimas netting på innsiden i en årrekke. Til toppturer på vinterstid, lange fjellturer, jakt og ekspedisjoner er WoolNet® et klart førstevalg av ullundertøy.
  • Materiale WoolNet: 120g/m2 - 80% merinoull, 20% Polyamid
  • Materiale Rib: 250g/m2 - 96% merinoull, 4% Elastane
  • Forsterket på utsatte slitasjeområder
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager