• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 343185
Therm-a-Rest

Parsec 20F/-6C

small
VPG-pris

4 399,-

3 på nettlager
Velg størrelse
VPG-pris
“​​VPG-pris” er utvalgte varer vi har prisa så lavt vi kan ved hjelp av prisrobot. Ferdig snakka. Rabattkoder gjelder ikke på VPG-pris.
Lett sovepose for turer i høyfjellet!
Parsec er laget for deg som søker til fjells med minimalistisk oppakning og lav vekt. Målgruppen for Parsec er klatrere og skikjørere som skal på raske og lette overnatting i fjellet der ryggsekken skal bli minst mulig og varmeeffekten størst mulig. Bruksområdet er turer i løpet av vår, sommer, høst og senvinter.

Parsec soveposen er oppgitt til 0 grader i komfort-temperatur i underbukse. Med undertøy er komfortgrensen på -6. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Parsec har Performance Fit passform som betyr at den har en vanlig romslighet for soveposer. Du kan enkelt snu deg rundt i soveposen, og den er ikke unødvendig romslig. Dette gjør at soveposen er lettere og mer kompakt enn andre poser. Parsec soveposen er god og varm for hvor lett den er.

Soveposen er fylt med 800 Cuin NikWax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttende inn i for deg som er en frysepinne.

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

Dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at dunet holder seg spenstig over tid.

Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».
  • Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
  • Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og -6 med undertøy
  • Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
  • Ytterstoff 20D polyester Ripstop m/DWR behandling
  • Innerstoff 20D polyester Taffeta Glidelås på venstre side
  • 800-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun (impregnert dun)
  • Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Vekt - 820 g
Sesong: s 2023 vpg, v 2021 vpg
Alder og kjønn: Dame, Herre
Komforttemperatur: 0° til +5°
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Spesifikasjoner
Størrelse Small Regular Long
Vekt 720g 810g 890g
Lengde 185 cm 203 cm 216 cm
Høyde 11,4 cm 11,4 cm 11,4 cm
Passer personer opptil 168 cm 183 cm 198 cm
Komfort 0°C 0°C 0°C
Limit -6°C -6°C -6°C
Extreme -24°C -24°C -24°C
Fyllmateriale 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS 800 Fill Goose Nikwax Hydrophobic Down RDS
Ytterstoff 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR 20D Polyester Ripstop w/DWR
Fôr 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta 20D Polyester Taffeta
Pakket størrelse 25 x 38cm 25 x 38cm 25 x 38cm
Glidelåsside Venstre Venstre Venstre
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager