• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 365524
Patagonia

R2 TechFace Jacket W's

hemlock green M
Outlet

1 624,-

1 på nettlager
Farge: hemlock green
Velg størrelse
Varmt og pustende mellomlag til kaldere dager
Denne R2® TechFace jakka til damer er tykkere enn R1® serien fra Patagonia og passer perfekt som mellomlag eller ytterlag på kaldere dager i høyfjellet. Ytterstoffet er vannavstøtende (Durable Water Repellent behandling) og bestandig mot slitasje fra kontakt med fjellsiden, og passformen er optimal for klatring og andre alpine aktiviteter med varierende varmeutvikling.
  • 77% resirkulert ytterstoff, DWR Behandling
  • To stikklommer med glidelås, litt høyere på jakken for optimal passform med klatresele og hoftebelte på sekk
  • To indre lommer med mesh for enkel tilgang når du sikrer
  • Full lengde glidelås i front
  • Fair Trade™ sertifisert
  • Bluesign® godkjent
Vekt - 312 g
Materiale:
  • 7.6-oz 94% polyester (77% resirkulert) / 6% elastane, pustende double weave med stretch, DWR (Durable Water Repellent) behandling
Sesong: v 2122 vpg, v 2223 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Rettferdig handel
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Rask fjelltur, Tur
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Siste 30 dager