• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 40% på Oakley - klikk her!
Patagonia

R1 TechFace Hoody M's

black XL

1 749,-

2 499,-
Varenr. 375866

1 749,-

2 499,-
Farge: black
Velg størrelse
Størrelseguide
1 på nettlager
1 tilgjengelig i vår butikk i Oppdal - velg henting i kassen
Varm og teknisk hettejakke for bruk i fjellet
Patagonia R1 TechFace har et værbestandig og slitesterkt ytre materiale, og er varm, stretchy og pustende slik at du holder deg komfortabel på lange dager i fjellet. Designet med optimal passform og god bevegelsesfrihet, samt med smarte, tekniske løsninger, har denne hettejakka et bredt bruksområde på kjøligere dager. Materialene er Fair Trade™ og bluesign® sertifisert, delvis resirkulert og har DWR (Durable Water Repellent) behandling.
  • Glatt stretchstoff på mansjett som ikke henger seg opp og passer godt under hansker
  • Hette som passer fint under klatrehjelmen
  • To stikklommer med ventilerende mesh
  • Innvendig brystlomme med glidelås
  • Justering nederst - dra i snoren i stikklommene for å stramme og press låsen i front for å slakke
  • Fair Trade Certified™
  • bluesign®sertifisert
  • 69% resirkulert materiale
Vekt - 391 g
Materiale:
  • 5.2-oz 92% polyester (69% resirkulert)/8% elastan pustende stretch double weave
  • DWR (durable water repellent) finish
Still spørsmål
Størrelse Bryst Midje Arm
XS 86-89 71 81
S 89-94 73-76 84
M 96-101 78-84 86
L 106-112 86-91 89
XL 117-122 96-101 91


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.