• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 350602
Patagonia

Pack Out Hike Tights W's

black M

1 899,-

5+ på nettlager
Farge: black
Velg størrelse
Komfortabel tights for enhver anledning
Lett og anvendelig tights laget i 87% resirkulert polyester med vannavstøtende PFC-fri DWR behandling på paneler over knær og sete. Tightsen har 4-veis stretch og i tillegg til vannavstøtende behandling, er panelene på setet og knærne ekstra forsterket for lenger levetid og holdbarhet på plagget. Dette er en tights du kan ta på deg og være forberedt til alle slags eventyr og er like fin i klatreveggen som når du er ute på kafe.
  • PFC-fri DRW behandling på knær og sete
  • Flate sømmer
  • 87% resirkulert poyester
  • FairTrade Sertifisert™
  • To stikklommer på siden
  • En glidelåslomme på høyre lår
Vekt - 303 g
Materiale:
  • Body: 8.7-oz 87% resirkulert polyester/13% elastane        
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert, Rettferdig handel
Størrelse Midje Innside lår
XS 65-67 79
S 70-72 81
M 75-77 81
L 81-85 81
XL 90-95 81


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager