• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 395052
Osprey

Ultralight Packing Cube

black S

199,-

5+ på nettlager
2 i vår butikk i Oppdal
Farge: black
Velg størrelse

Orgnaiser klær og utstyr på tur

Lette og praktiske pakkkuber som gjør det enklere å organisere utstyret når man er på tur. Settet inneholder tre forskjellige str på kuben.

  • Rektangulær form for effektiv pakking
  • Pakke med 3stk
  • Gripehåndtak med netting
  • Hovedstoff: 100% resirkulert 40D Nylon Ripstop
Sesong: s 2024 vpg
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
StørrelseStørrelseDimensjonVolum
SS17H X 11W X 10D CM2L
MM22H X 15W X 12.5D CM4L
LL32H X 20W X 17D CM9L
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager