• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 374307
Norrøna

Trollveggen Superlight Down850

indigo night L

2 999,-

1 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: indigo night
Velg størrelse
Letteste og meget pakkbar vest!
Denne førsteklasses dunvesten er laget for fjellsport, men er egnet for en rekke friluftsaktiviteter. Den kan brukes som mellom- eller ytterlag, og på den måten passer plagget for alle fire årstidene. Den er laget av et førsteklasses aeroDownproof-ytterstoff som gir beskyttelse mot vær og vind, er lett og mykt å ta på og fylt med førsteklasses dun, noe som gir utmerket isolasjon ved lav vekt.

Viktige funksjoner er to håndvarmerlommer, høy og beskyttende krage, elastisk nederkant og en ytre hempe.
  • Ekstra lengde bak
  • Dunisolert
  • Utvendig hempe
  • Høy beskyttende krage
  • Innvendig hempe
  • Kan pakkes i sin egen lomme
  • Reflekslogo for sikkerhet
  • Vindmotstandig
  • Håndlommer med glidelås over sele og hoftebelte
Vekt - 132 g
Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøvennlig produksjon, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Topptur, Tur
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager