• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 40% på Oakley - klikk her!
Norrøna

Falketind Flex1 Pants W's

indigo night L

2 199,-

Varenr. 374404

2 199,-

Farge: indigo night
Velg størrelse
2 på nettlager
1 tilgjengelig i vår butikk i Oppdal - velg henting i kassen
Fleksibel og allsidig tur og klatrebukse!
Med sin fleksible passform og sitt funksjonelle stoff, har den blitt en favoritt blant både kunder, ansatte og ambassadører som søker slitesterk komfort. Buksene er myke og har god stretch, med en overflate som gir vindmotstand og god vannavstøtning for å sørge for at frisk bris og lett regn ikke er noe problem. Kombinert med utmerket pusteevne, er de perfekte helårsbukser til friluftsentusiasten som liker å høyne intensiteten en gang i blant.

Den er laget i resirkulert flex1-stoff og har laminerte lommer. Den fleksible leggen kan utvides for å passe til en rekke aktiviteter. Den kan justeres slik at den passer godt sammen med lave sko og utvides til å gå over en lukket randonee-støvel.

Andre funksjonelle detaljer inkluderer justerbar midje, nettingforet ventilasjon fra hoftene til kneet, samt to håndlommer, baklomme og lårlomme - alle med glidelås. De har også en skjult gamasjkrok på innsiden. Buksene kan fint brukes om vinteren med ull under.
  • To håndlommer
  • Lårlomme med glidelås
  • Baklomme med glidelås
  • Lårventilasjon på siden/bak
  • Justering på nedre del av benet med glidelås og stoff
  • Formsydd skritt for økt komfort
  • Beltefester
  • Gode pusteegenskaper
  • Full stretch
Vekt - 412 g
Still spørsmål
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.