• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 30% på Black Diamond - klikk her!
Mons Royale

Cascade Flex 200 Legging W

black L

999,-

Varenr. 335234

999,-

Farge: black
Velg størrelse
Størrelseguide
4 på nettlager
Stilongs laget av merinoull!
Stilongs til dame laget av en blanding av merinoull og elastan for en kombinasjon av passform, komfort og varme. Sømmene er flate for komfort, samt at det er brukt merinoull for en myk følelse mot huden og som har naturlige lukthemmende egenskaper.
Cascade er designet for de dagene det ikke er så kaldt, men du fortsatt skal holde deg i aktivitet. Cascade har mellomvekt 200 gram pr.kvm merinoull tilsatt elastan, slik at formen holder lengre.

  • Flate sømmer
  • Mons slim passform
Materiale:
  • Materiale:
  • 81% merinoull, 12% nylon, 7% elastine
Still spørsmål
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.