• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 334764
Metolius

Pocket 20mm 6pk

30°

1 999,-

5+ på nettlager
Velg størrelse
Systemtak - 20mm pocket
  
Seks-pakning med tofingerlommer laget av solid treverk. Lommene er ergonomisk utformet, og er suverene til tofingertrening. Finnes i 0- , 15-, og 30- grader incut. 0 grader incut vil nok oppleves som den hardeste å trene på, særlig på vegg med overheng. Pockets med incut-vinkel 15 eller 30 grader vil oppleves langt "enklere", og dybden på 30mm vil gi plass til mer finger i lomma. Men husk, uansett hva du velger, at tofingertrening må doseres smart for å redusere risiko for skader. Når det er sagt, er jo tofingertrening noe av det grommeste man kan drive med innen klatresporten.
Grepene har forresten indeksmerker slik at de kan roteres heelt symmetrisk på en liten eller stor treningsvegg med system-oppsett. Valg av grepenes tykkelse og incut må vurderes ut fra ferdighetsnivå og helningsgrad på klatreveggen. Eller kanskje bare klinke til og kjøpe alle utgavene for å få mest mulig komplett variasjon og progresjon i fingertreningen?
 
  
  • Selges som 6-pakning med en størrelse/utforming
  • Finnes i 20 og 30mm tykkelse
  • Finnes i 0 , 15, og 30 grader incut

    

Hvem passer denne for?

Klatrevegger som bygges for systematisk og symmetrisk trening. Klatrevegger som vil ha hudvennlige tretak. Hjemmevegger, eller hangboards. Passer perfekt på steder der folk har lyst til å bli grådig sterke i klypa, og der den harde kjerne skal tøffe seg med tofingertrening
Incut-vinkel og dybde
Sesong: 2022-01, 2023-01, 2024-01
Type: Systemtak
Siste 30 dager