• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Gjør en god deal i vår Outlet!
x
Varenr: 370584
Jones

Flagship Recycled Grid Fleece Crew

herb green M
Outlet

899,-

1 på nettlager
Farge: herb green
Velg størrelse
Varm og allsidig!
Flagship Crew er en stilig, varm og stretchy genser med rund hals. Laget av 100% resirkulert polyester i grid fleece. Brystlomme med glidelås og 4-veis stretch.
  • Varm
  • Transporterer fukt godt
  • Stretchy
  • Resirkulert fleece
  • Oeko-Tex 100
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Herre
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.