• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Bestillingsfrist for levering til jul: 14.12 kl 11.00
x
Varenr: 376571
Icebreaker

Sphere II LS Tee W's

black S
Outlet

664,-

3 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: black
Velg størrelse
Størrelseguide
Behagelig og pustende trøye
Ren og stilfull trøye. Blanding av tencel og merino gir en t-skjorte som er pustende og avkjølende. Trøyentrolig behagelig og er godt valg som innerste lag både på sommers-og vinterstid
  • Cool-Lite™ - materiale som er designed for å fjerne fukten fra kroppen
  • Offset sømmer på skuldrene for mindre friksjon
  • Lengre i ryggen for ekstra ventilasjon
Materiale:
  • 60% Tencel / 40% Merino Ull
Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Rettferdig handel
Bruk: Trening
Størrelse: XS S M L XL
Bryst ; 82-88 cm 88-94 cm 94-100 cm 100-107 cm 107 cm
Høyde: 167-168 cm 168-169 cm 169-170 cm 170-171 cm 171 cm


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.