• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 352249
Icebreaker

Siren Thong W's

loden S

265,-

3 på nettlager
Farge: loden
Velg størrelse
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Icebreaker Siren - dametruse i merinoull.
Siren Thong passer like godt under treningsbuksa som kosebuksa. Den er lagd med Corespun teknologi, som lar materialet oprpettholde en veldig høy slitestyrke samtidig som det ikke går på bekostning av merinoullens komfortable følelse mot huden. Sømmene er lagt utover, og god passform sørger for at trusen henger komfortablet på plass.
  • Slim fit
Vekt - 25 g
  • Materiale:
  • 83% Merino Wool, 12% Nylon, 5% LYCRA®
Sesong: s 2024 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Rettferdig handel
Bruk: Fritid, Trening
Størrelse i cm (dame) XS S M L XL
Midje 58-64 64-70 70-76 76-82 82-89
Hofter 84-90 90-96 96-102 102-107 107-113


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager