• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 30% på Black Diamond - klikk her!
Icebreaker

Siren Tank W's

black S

357,-

549,-
Varenr. 363264

357,-

549,-
Farge: black
Velg størrelse
3 på nettlager
Stilrent og behagelig på, typisk Icebreaker.
En nydelig singlet med Icebreaker sitt mykeste, fineste merinoull. Ullen er Corespun, noe som opprettholder komforten og alle de gode egenskapene til ullen, samtidig som du får slitestyrken til Nylon.
  • 83% Merinoull/ 12% Nylon/ 5% Elastane
Vekt - 84 g
Om du måler, og du havner på 2 forskjellige størrelser så anbefaler Icebreaker at du bruker brystmålet for overdeler, og hoftemålet for underdeler
Still spørsmål
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.