• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 360496
Evolv

Shaman Pro LV

UK 8,5

2 899,-

4 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Velg størrelse
Følsom, men full av kraft!
Shaman Pro er en super sko til alt som handler om moderne buldring, inne og ute. Den er sensitiv og myk nok til å smøre godt på alle helningsvinkler, samtidig har den støtte nok under tærne til å bite godt på kantete chips og andre smålister. Kombinasjonen av myk, men støttende for tærne gjør at Shaman Pro også biter bra fra seg på brattere sportsruter. Skoen har med seg passformen og komforten fra den tradisjonsrike Shaman, men er altså en del mykere og mer sensitiv. Skoens åpning er gjort veldig romslig, så du slipper å kjempe for å få på skoen. Samtidig sørger Evolvs nye Wrap-tech for å holde foten din fast og godt på plass i skoen. Dettte gjør blant annet at den sitter som støpt ved feks hælhooking. Comp-style buldrere, si hei til en ny bestekamerat på innegymmen!
Shaman Pro LV passer best til klatrere med mindre føtter. Damer, ungdom, og menn som anser seg som innehavere av smale, eller, små føtter bør muligens prøve både vanlige Shaman Pro og LV-modellen før de slår til på skoen som passer best. Etterpå skal det mye til før en snur seg tilbake.
 
 
  • Mykere, tynn "love bump" gir støtte under tærne uten å miste følsomheten
  • Gummimidtsåle med støtte til fotbuen
  • Ekstra plass til tåknokene, altså på oversiden av tærne. Gir mer komfort
  • 4,2mm TRAX SAS gummi i yttersålen
  • Veganske materialer i overdelen
  • Blir med på alle triks og knep som hører med i moderne buldring, pluss alt det andre gøye men mer tradisjonelle, til og med utendørs
  • Dette er LV-modellen (Low Volume) av Shaman Pro
   
 
Vekt - 290 g

    

 

Hvem passer denne for?

Innebuldrere, utebuldrere, sportsklatrere. Fra ferske viderekommere til den harde kjerne av konkurranseklatrere, pluss alle de som evt finnes i mellom der som kanskje til og med definerer seg som sportslige ledklatrere. Klatrere med smalere til middels bred, men likevel litt liten, fot.
 
 
Sesong: 2023-01, 2024-01
Alder og kjønn: Dame, Herre
Bruk: Buldring, Sportsklatring
Siste 30 dager