• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 30% på Black Diamond - klikk her!
Dynafit

Graphic Performance Headband

magnet/STRIPED UNI 58

147,-

249,-
Varenr. 319505

147,-

249,-
Farge: magnet/STRIPED
Velg størrelse
1 på nettlager
Lett og allsidig bannebånd!
Enten du er på vårskiturer, løper i fjellet på sommeren, eller bare er på tur, er Performance Headband alltid kjekt å ha med i sekken. Lett, vindtett og allsidig!
  • Meget god stretch
  • Tørker veldig fort
  • Komfortabelt!
Vekt - 16 g
Materiale:
  • Dry'ton KNIT SUPERDRY 230 BS (80% Polyester 20% Elastane), SUPERDRY KNIT 100% RECYCLED 230 BS (80% Polyester 20% Elastane)
Still spørsmål
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.