• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 40% på Oakley - klikk her!

Dynafit DNA W S/S Tee

black out M

490,-

999,-
Varenr. 306972

490,-

999,-
Farge: black out
Velg størrelse
Størrelseguide
1 på nettlager
Luftig og lett
Luftig og lett løpet-skjorte, perfekt på varme dager i høy intensitet. Produsert i Europa og med minimum 50% resirkulert materiale.
  • Tørker raskt
  • Anti-odør behandlet
  • Fukttransporterende
  • Meget lav vekt
  • Reflekser
Vekt - 64 g
Materiale:
  • SUPERDRY RECYCLED KNIT PRO PRINTED 75 (95% Polyester 5% Elastane)
Still spørsmål
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.