• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 356328
Dynafit

Alpine 2 S/S Tee M

storm blue US XL

699,-

10+ på nettlager
Farge: storm blue
Velg størrelse
Lett, luftig og bærekraftig!
Alpine 2 S/S Tee er en drøm å løpe med. Den er ekstremt lett, er luftig og tørker veldig fort. Stoffet er laget i 100% resirkulert polyester og passer aller best for strabasiøse økter i varmt vær.
  • Luftig
  • Lett!
  • Meget komfortabel
  • Hurtigtørkende
Vekt - 66 g
Materiale:
  • 100% resirkulert polyester
Sesong: 2022-01, 2023-01, 2024-01
Alder og kjønn: Herre
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjelløping
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager