• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
25% rabatt på nesten hele butikken - Klikk her!
x
Varenr: 328447
Aclima

Warmwool Mock Neck Jr

navyblazer/northatlantic/reefwaters 160

649,-

4 på nettlager
Farge: navyblazer/northatlantic/reefwaters
Velg størrelse
Ta vare på ulla
Aclima Wool Shampoo
Aclima Wool Shampoo

139,-
Tilgjengelig
Myk og behagelig undertrøye i tykkere merinoull og med høy krage!
Aclima Warmwool Mock Neck er en myk og behagelig undertrøye med høy krage og halv glidelås for barn, som passer perfekt ved utendørs eventyr der man ønsker litt ekstra varme, da den er laget av en noe tykkere merinoull enn vanlig. Undertrøyen er dermed utmerket ved både ski- og snowboardkjøring, fotturer, padling, seiling eller klatring, men også på veldig kalde dager hjemme. Merinoullen har dessuten pustende og antibakterielle egenskaper, og sørger sammen med flatlock-sømmene for at plagget verken gnager eller klør. Undertrøyen har også forsterkninger på albuene for å øke slitestyrken.
  • Flate sømmer for å forhindre gnaging
  • Glidelås i halsen
  • 100% Merinoull
Vekt - 90 g
Warmwool:
WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Ull
Bærekraft: Bionedbrytbar, Dyrevelferd
Størrelsesguide Barn
Størrelse 90 100 110 120 130 140 150
Alder (år) 2-3 3-4 5 6-7 8-9 10 11-12
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager