• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 30% på Black Diamond - klikk her!
Aclima

Warmwool Longs Jr

navy blazer 140 cm

549,-

Varenr. 328472

549,-

Farge: navy blazer
Velg størrelse
1 på nettlager
Varm og behagelig stilongs til junioren!
WarmWool Longs Junior er Aclimas mest populære longs, den har en ettersittende passform og egner seg godt som baselayer til aktiviteter ute på kalde dager. Strikken i linningen har myk merino ull på innsiden mot huden, visste du at ull holder på varmen selv om den blir fuktig? Denne longsen har to lag stoff på knærne for ekstra slitestyrke.

WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron og det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
  • Stillongs til barn
  • Holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring o.l
  • Ekstra lag med ull for enda bedre slitestyrke på knærne
  • Passer for uteaktiviteter som alpint, padling, klatring o.l.
  • God passform
  • Merinoull transporterer bort fukt og motvirker vond kroppslukt
  • Materiale: 100% Merinoull
Still spørsmål
Størrelsesguide Barn
Størrelse 90 100 110 120 130 140 150
Alder (år) 2-3 3-4 5 6-7 8-9 10 11-12
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.