• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og fri retur!
Opptil 35% på Icebreaker - klikk her!
35 %
Aclima

Warmwool Hood Sweater W's

north atlantic/reef water/purple rose L

780,-

1 199,-
Varenr. 328620

780,-

1 199,-
Farge: north atlantic/reef water/purple rose
Velg størrelse
1 på nettlager
En av Aclima's absolutte bestselgere!
WarmWool Hoodie er Aclimas mest populære hettegenser. Hettegenseren er designet for kalde dager, og har en rekke nyvinninger når det gjelder å tenke undertøy. Dame spesifik snitt.


Med deres funksjonelle treveis hettefunksjon kan du velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med den integrerte balaklavaen. Ved å bruke tommelhullet ved håndleddet holder du genseren på plass og unngår en glippe som slipper til kald luft. Du kan varme hendene i en gjennomgående lomme på magen. Den har en smal passform og egner seg godt som baselayer på kalde dager, med ribbestrikkede felter i siden for bedre komfort og bevegelse. WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
  • Flate sømmer for å forhindre gnaging
  • Lomme på magen
  • Hette
  • 100% Merinoull
Vekt - 323 g
Still spørsmål
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Bionedbrytbar

Det er viktig å velge produkter som er bionedbrytbare for å redusere avfallsmengden og skaden på miljøet. Bionedbrytbare produkter brytes ned naturlig og forårsaker ikke skade på jord, luft eller vann. Ved å velge slike produkter kan forbrukerne bidra til å redusere belastningen på deponier og miljøet og fremme en mer bærekraftig livsstil.